Stofverven


STOFVERVEN / KLEURENCIRKEL
kleurencirkel
Met 3 basiskleuren en zwart verft u 18 heldere en 18 donkere kleuren uit de kleurencirkel. U leert hoe u verf aan moet maken, welke hulpmiddelen u moet gebruiken en in welke verhoudingen u de verf voor de verschillende kleuren mengt zodat u thuis zelfstandig stof kunt verven. De afmeting van de lapjes die u tijdens de workshop verft zijn 25 x 50 cm. of 50 x 50 cm., afhankelijk van de hoeveelheid stof die u wilt verven. U werkt met koud-waterverf van het merk Procion. Bij de workshops zijn verf, alle hulpmiddelen, verfrecepten inbegrepen.

Plaats: Ermelo
Datum: zaterdag 3 maart 2018
Tijd: 10.15 -15.30 uur
Prijs: € 80,- inclusief 3 meter stof voor 36 lapjes van 25 x 50cm. of:  € 115,- inclusief 6 meter stof voor 36 lapjes van 50 x 50 cm.


Algemene informatie Wilt u aan een workshop meedoen, stuur mij dan een email of vul het contactformulier in. U ontvangt daarna een bevestigingsmail met daarin een rekeningnummer. Uw inschrijving is pas definitief na overmaking van het lesgeld. U kunt uw inschrijving nog annuleren tot twee weken vóór aanvang van de workshop. Daarna  betaalt u het volledige lesgeld. U mag wel zelf voor vervanging zorgen indien u onverhoopt verhinderd bent. Workshops gaan alleen door bij voldoende belangstelling. Gaat een workshop onverhoopt niet door, dan krijgt u hierover tijdig bericht. Het lesgeld wordt in dat geval uiteraard teruggestort. Bij ziekte of afwezigheid van mij wordt in overleg een nieuwe datum vastgesteld. Ongeveer twee weken voor aanvang van de workshop ontvangt u een materialenbriefje. Materialen zijn niet bij het lesgeld inbegrepen, voor patronen betaalt u een kleine vergoeding tijdens de eerste les. Schriftelijk lesmateriaal (werkbeschrijvingen, patronen, et cetera) wordt uitgereikt voor eigen oefening of gebruik. Op het materiaal rust copyright. Het is dus niet toegestaan om teksten, werktekeningen en foto’s over te nemen of te verspreiden zonder toestemming van de auteur. Heeft u een eigen (quilt)groep en heeft u speciale wensen voor een workshop die niet op het programma staat, neem dan contact met mij op; quiltles ‘op maat’ is altijd mogelijk.