Workshops

CAKEMIX

Werken met cakemix is iets anders dan u denkt. U bakt weliswaar in no time een quiltblok, maar met eetbare cake heeft dit niks te maken. Cakemix is een werkwijze waarmee u met de machine op snelle en precieze wijze een quiltblok maakt. Een geweldige uitvinding van Moda.

De ingrediënten om een goed resultaat te krijgen zijn allemaal aanwezig, net als bij echte Cakemix. Het kan niet mislukken en smaakt zeker naar meer. Voorbeelden van een Cakemix quilt staan hierboven, maar er zijn legio mogelijkheden qua kleur en lay-out.
Voor een Cakemix kunt u heel goed resten stof gebruiken.

U neemt zelf een lunchpakketje mee. Koffie en /of thee is verkrijgbaar in de Veldhoek.

Plaats: Koekangerveld (Drenthe), de Veldhoek
Datum: zaterdag 24 maart 2018
Tijd: 10.00- 15.00 uur
Prijs: € 25,- exclusief materialen.


Algemene informatie
Wilt u aan een workshop meedoen, stuur mij dan een email of vul het contactformulier in. U ontvangt daarna een bevestigingsmail met daarin een rekeningnummer. Uw inschrijving is pas definitief na overmaking van het lesgeld. U kunt uw inschrijving nog annuleren tot twee weken vóór aanvang van de workshop. Daarna  betaalt u het volledige lesgeld. U mag wel zelf voor vervanging zorgen indien u onverhoopt verhinderd bent.
Workshops gaan alleen door bij voldoende belangstelling. Gaat een workshop onverhoopt niet door, dan krijgt u hierover tijdig bericht. Het lesgeld wordt in dat geval uiteraard teruggestort. Bij ziekte of afwezigheid van mij wordt in overleg een nieuwe datum vastgesteld.
Ongeveer twee weken voor aanvang van de workshop ontvangt u een materialenbriefje. Materialen zijn niet bij het lesgeld inbegrepen, voor patronen betaalt u een kleine vergoeding tijdens de eerste les. Schriftelijk lesmateriaal (werkbeschrijvingen, patronen, et cetera) wordt uitgereikt voor eigen oefening of gebruik. Op het materiaal rust copyright. Het is dus niet toegestaan om teksten, werktekeningen en foto’s over te nemen of te verspreiden zonder toestemming van de auteur.
Heeft u een eigen (quilt)groep en heeft u speciale wensen voor een workshop die niet op het programma staat, neem dan contact met mij op; quiltles ‘op maat’ is altijd mogelijk.