Alle berichten van Klaas de Boer

Over Klaas de Boer

Jobina de Boer volgde een opleiding (NS) tot lerares textiele werkvormen. Sinds 1989 is zij intensief bezig met patchwork, quilten en stofverven. Zij volgde vele workshops in binnen- en buitenland en rondde in 2003 een 2-jarige opleiding van de Stichting Beeldende Amateurs voor quiltdocenten af. In 2004 is Jobina voor zichzelf begonnen met het geven van quiltlessen en workshops. Zij geeft les in binnen- en buitenland. Zij organiseert sinds 2004 de Patchwork en Quiltdagen te Rijswijk.

Nieuwtjes

FullSizeRender

Welkom op mijn website.

U vindt op de website informatie over cursussen en workshops die ik geef, de jaarlijkse Patchwork en Quiltdagen te Rijswijk,  winkelartikelen, contactmogelijkheden en nieuwtjes.

 

 

 

Ritsentasjes
In de winkel van museum Kranenburgh te Bergen (N.H.) zijn door Jobina gemaakte  ritsentasjes te koop. U kunt ze ook rechtstreeks bij mij bestellen (zie winkel).

ritsentasjes

Uit: De Stentor (26 mei 2015) door Sacha Wunderink
“Je kunt de spelden beter dwars zetten. Als je dan niet te hard racet met de machine, kun je er zo overheen naaien.” Uit de quiltkelder van Stoffen- & Babystudio in Putten zijn de aanwijzingen van textieldocente Jobina de Boer duidelijk hoorbaar. Ze helpt de quiltsters die om de tafel zitten op weg naar een geslaagd eindproduct. De cursusdeelneemsters vragen haar het hemd van het lijf. Of het nu gaat om aftekenen, snijden, meten, patronen. De Boer is vraagbak voor alles.”
foto Putten